Pirms garšaugu saldēšanas, sagatavo kādu dziļāku ledus trauciņu un saldēšanas maisiņus. Garšaugus pa porcijām sakapā. Tādā veidā atvieglosi sev šo nelielo darbiņu, lai viss nenotiktu haosā.
Ir trīs saldēšanas paņēmieni – ūdenī, eļļā un sviestā. Visvienkāršāk garšaugus ir sasaldēt ar ūdens palīdzību. Garšaugus vienkārši saber ledus trauciņa iedaļās un pārlej ar pavisam nelielu daudzumu ūdens. Pēc tam ievieto saldētavā un sasaldē. Kad garšaugu kubiņi gatavi, tos pārber saldēšanas maisiņos. Galvenais – atceries, kādi garšaugi ir katrā maisiņā! Ūdenī sasaldēti garšaugi būs vispiemērotākie tam, lai pievienotu tos zupām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit