garšaugu sviests maize
Foto: Shutterstock
Mutē kūstošs, izteiksmīgas garšas un svaigu aromātu – tāds ir uz maizītes uzziests, kārtīgi bagātināts garšaugu sviests. Lai pie šī garduma tiktu, nav jāmeklē veikals vai kāda cita bodīte, kur tirgo speciālus izstrādājumus. Izcilu garšaugu sviestu vari pagatavot pats mājas apstākļos!

Pagatavošanai nevajadzēs neko pārmērīgi sarežģītu – no piederumiem nepieciešams trauks, kurā sajaukt sastāvdaļas, kāda karote vai dakšiņa, vaskots cepamais papīrs, aukliņa, nazis un griežamais dēlītis, lai varētu sakapāt garšaugus un citas piedevas. Ķeramies pie darba?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!