Bazilika picai ar mocarellu un tomātiem – baziliks
Bazilika picai ar mocarellu un tomātiem var izmantot svaigu vai kaltētu baziliku. Kaltētu baziliku picai var pievienot jau kopā ar citām sastāvdaļām, taču svaigu baziliku karstiem ēdieniem pievieno īsi pirms gatavošanas beigām, jo, ilgi termiski apstrādājot, tas zaudē aromātu. Ir vairāki bazilika veidi un daudzi no tiem ir lietojami pārtikā. Katram bazilika veidam ir vairākas šķirnes, kuras viena no otras atšķiras ne tikai ar krāsu, bet arī ar plašu aromāta spektru – no rūgteni piparotas līdz saldenai vaniļas smaržai. Bez bazilika nav iedomājams pesto un Bazilika pica ar mocarellu un tomātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit