Izvēlies sezonālos augļus un ogas – garšas un kopējās tekstūras ziņā tieši tie augļi un ogas, kas salasāmi dārzos un mežos būs paši labākie augļu salātiem. Nedaudz ķiršu, melleņu, banānu, aveņu, un salāti būs daudz labāki, nekā tad, ja izvēlēsies ābolus, kas ievesti no citurienes.
Salātiem izmanto vienādas gatavības augļus un ogas. Salātus var sabojāt tas, ka viens augļa gabaliņš ir pārāk mīksts, bet kāds cits – ļoti ciets un negatavs. Centies izmantot tādus augļus un ogas, kas ir ideālā gatavībā un nav ne par cietu, ne par mīkstu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit