Sāc ar labākās gaļas izvēli – iegādājies kvalitatīvākos steika gabaliņus. Kā norāda grilēšanas entuziasti, lielveikalos izcilu gaļu nenopirkt, pēc tās jādodas uz tirgu un jāsadraudzējas ar labu miesnieku, kas pastāstīs un pamācīs, kāds izcirtums kam domāts.
Tāpat jāievēro, ka gaļu pēc izņemšanas no ledusskapja nedrīkst uzreiz likt uz karsta grila. Pirms grilēšanas steika gabaliņiem ļauj nostāvēt 20-30 minūtes istabas temperatūrā. Tādā veidā gaļu izdosies pagatavot izcili gardu un ar steika vēlamo efektu – mīkstu no iekšpuses, nedaudz kraukšķīgu no ārpuses.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit