Tāpat kā variācijas par pašiem Cēzara salātiem, arī mērces receptūras ir daudz un dažādas, tikai nedaudz vai krasi atkāpjoties no oriģināla. Garšas gaumes ir dažādas, tāpēc katrs vadās pēc saviem ieskatiem, tomēr, ja vēlies izmēģināt autentisko Cēzara salātu mērci, vadies pēc ''The Kitchn'' sniegtajām norādēm.
Tiek uzskatīts, ka Cēzara salātu mērcē jābūt anšoviem, ķiplokiem un olas dzeltenumiem – tās ir sastāvdaļas, kas kopā veido to neatkārtojamo garšu. Bez tām, protams, ir vēl piedevas, taču par visu pēc kārtas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit