Viena no svarīgākajām lietām, kas jāizdara – iepriekš kārtīgi jāuzkarsē vafeļu panna. Vienmērīgi uzsilusi panna nodrošinās to, ka vafeles izcepsies vienmērīgi, to virskārta būs zeltaina, kā arī patīkami kraukšķīga. Nevajadzētu gaidīt, ka panna pati signalizēs par uzkaršanu, un uzreiz liet tajā vafeļu mīklu. Labāk pagaidīt nedaudz ilgāku brīdi un tikai tad, kad panna ir tiešām karsta, sākt gatavot vafeles.
Nepārcenties ar pannas ietaukošanu. Tā kā lielākajā daļā recepšu pašai mīklai ir jāpievieno sviests vai eļļa, nav vajadzības izmantot papildu taukvielas pannai. Ja jūti, ka mīkla līp pie pannas, vienkārši pievieno tai vairāk eļļas vai sviesta, neziežot to uz pannas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit