Grauzdiņus vari gatavot gan pannā, gan cepeškrāsnī. Galvenais, lai tie būtu zeltaini brūni, kraukšķīgi un ar mazliet garšvielām, lai tos būtu patīkamāk ēst. Mājās gatavoti grauzdiņi būs svaigāki, ar tik daudz garšvielām, cik pats vēlies, un tādas formas, kā sagriezīsi.
Grauzdiņiem vispiemērotākā būs maize, kas ir nedaudz, nedaudz apkaltusi. Tad grauzdiņi izdosies patiešām kraukšķīgi. Kas attiecas uz maizes veidu, vari izmantot gan baltmaizi, gan pilngraudu vai saldskābmaizi. No rupjmaizes sanāks ideālie grauzdiņi kārtainajiem salātiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit