Burciņā liec ātri vārāmās nūdeles. Veikalos ir pieejami dažādi nūdeļu veidi, tādēļ nebaidies eksperimentēt, līdz atrodi sev tīkamāko variantu.
Pievieno miso pastu, čili mērci, zivju mērci, terijaki mērci vai kādu citu mērci, kas piešķirs zupai garšu. Vari izlīdzēties arī ar pusi sausā buljona kubiņa un nelielu daudzumu sojas mērces.
Svaigumam pievieno sasmalcinātus lociņus, koriandru, pētersīļus, puravus vai citus zaļumus.
Kraukšķīgumam pievieno salmiņos sagrieztu papriku, Ķīnas kāpostu, kalē kāpostu, pākšu pupiņas, cukurzirnīšu pākstis, cukīni vai citus dārzeņus pēc izvēles.
Sātīgumu zupai piešķirs sasmalcināta vārīta vistas gaļa, bet vari izmantot arī jebkuru citu lieso gaļu, piemēram, pārpalikumus no iepriekšējās dienas cepeša. Ja gaļa tev neiet pie sirds, tad pievieno zupai tofu siera gabaliņus vai marinētas sēnes.
Aizvāko burciņu, un tā ir gatava līdzņemšanai. Pusdienas pārtraukumā atliks tikai pārliet tās saturu ar verdošu ūdeni un nogaidīt pāris minūtes, līdz nūdeles uzbriest.
Lai labi garšo!