nūdeles burka pusdienas
Foto: Shutterstock
Kad pēc īsāka vai garāka atvaļinājuma jāatsāk skolas vai darba gaitas, viena no lielākajām problēmām, kas nodarbina prātu ir: "Ko gardu varētu ātri pagatavot līdzņemšanai uz darbu?" Zupa burciņā ir tiešām ģeniāls risinājums, jo, iedvesmojoties no šī video padoma, varēsi pagatavot daudzas garšīgas un veselīgas ātro zupu variācijas.

Burciņā liec ātri vārāmās nūdeles. Veikalos ir pieejami dažādi nūdeļu veidi, tādēļ nebaidies eksperimentēt, līdz atrodi sev tīkamāko variantu.

Pievieno miso pastu, čili mērci, zivju mērci, terijaki mērci vai kādu citu mērci, kas piešķirs zupai garšu. Vari izlīdzēties arī ar pusi sausā buljona kubiņa un nelielu daudzumu sojas mērces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!