Bet, ja interesē palasīt par klasisko ungāru gulašu, to vari izdarīt šeit.
Gulašam labāk izvēlies labas kvalitātes gaļu no specializētiem gaļas veikaliem vai pārbaudīta pārdevēja tirgū. Pēc iespējas izvairies no gataviem, jau sīki sagrieztiem gaļas gabaliņiem. Vislabāk būs, ja nopirksi gaļas gabalu un sadalīsi to mājās. Vislabākie būs dzīvnieka pleca gabali, jo šāda gaļa gatavojot saglabās mitrumu, bet nav obligāti nepieciešams iegādāties vienlaidus karbonādes gabalu, gulaša pagatavošanai derēs arī gaļa ar kauliem - no gaļas varēsi pagatavot gulašu, bet kaulus izmantot buljonam.
KartupeļiAsie pipariCūkgaļaLiellopa gaļaPaprikaTomātiTomātu pastaVistas gaļaGaļas zupasSautējumiZupas receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit