lazdu rieksti grauzdēt panna
Foto: Shutterstock
Zeltaini brūni, smaržīgi un kraukšķīgi – tādiem jābūt ideāliem riekstiem. Bieži vien veikalos nopērkamie, lai gan apgrauzdēti, nav ar tik vēlamo efektu, lai tos varētu izmantot desertiem, muslim vai vēl kāda našķa pagatavošanai, tāpēc pie grauzdēšanas jāķeras pašam. Kā to izdarīt pareizi?

Vispirms parūpējies, lai rieksti būtu sausi un tīri. Grauzdēšanai izmanto nelielu daudzumu riekstu, lai tie būtu pannā vai uz cepešplāts izsēti vienmērīgi. Tāpat, nepievieno eļļu – tā tikai apdedzinās riekstus!

Riekstu grauzdēšana cepeškrāsnī

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!