Vai atceries, kā omīte vai opītis vērīgi uzmanīja burkas, kuru saturs ar katru dienu mainījās, līdz beidzot varēja dzert saldu padzērienu, kas varbūt tolaik nemaz nešķita tik kārdinošs, tomēr labo īpašību dēļ tika dzerts? Šobrīd reti kurš vēl mājās audzē tējas sēni un gatavo veselīgo dziru, bet varbūt pēc šī raksta būsi iedvesmots to darīt, galu galā, rezultāts ir zelta vērtē.
Tējas sēnes pazinējs Miķelis, kas ir viens no retajiem šī darbiņa veicējiem, ne vien pats to audzē un gatavo gardu, veselīgu padzērienu ''Dzīvības dzēriens'', bet arī man un ''Tasty'' lasītājiem atklāj dažus interesantus faktus par kombučas gatavošanu.
Kas ir tējas sēne?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit