Labi, ka izcilie šefpavāri vai tie, kas apgūst kulinārijas meistarstiķus, padalās savās zināšanās. Kāds pavārs ''The Kitchn'' atklājis, kā zivi izcept ar viegli kraukšķīgu ādiņu.
Šajā padomā nav nozīmes izvēlētajai zivij un arī filejas lielumam ne. Sagatavo kādu metāla bļodiņu, ko būtu viegli ielikt pannā, ieliec tajā dažus ledus gabaliņus. Tajā brīdī, kad uz pannas cep filejas ādas pusi, pa virsu tai uzliec metāla bļodiņu ar ledu. Tādējādi filejas augšpuse tiks dzesēta, bet no apakšas karsēta, līdz ar ko apakša izcepsies kraukšķīga, bet ne pārcepta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit