persiki nektarīni caurduris
Foto: Shutterstock
Persiku un nektarīnu iegāde, šķiet, ir īstākā laimes spēle. Pat tad, ja augļi izskatās gana gatavi un ir mīksti, nereti pēc sagriešanas atklājas, ka tie pēc garšas nebūt nav saldi un sulīgi. Taču tas nenozīmē, ka augļi ir nelietojami. ''Tasty'' pūra lādē ir daži padomi, ko ar tiem iesākt.

Konditorejā

Apjaušot, ka iegādāti ne tie gardākie persiki vai nektarīni, nevajag tos steigšus lidināt miskastē vai ielikt groziņā ar domu, ka pēc dažām dienām tie nogatavosies un kļūs gardāki. Gatavos, bet ne tos sulīgākos persikus vai nektarīnus šādās reizēs vislabāk likt lietā receptē, kur tie nav svaigi. Tā var būt kāda ātrā kūka, pīrāgs, plātsmaize, kārtainās mīklas pīrādziņi vai kādas smalkmaizītes – ceptā veidā augļi garšos daudz labāk.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!