Šo recepti gaida daudzi, kuriem, ciemojoties mūsu mājās, palaimējies nogaršot no mana pavārmākslas guru Džeimija Olivera (Jamie Oliver) "nošpikotos" neticami kraukšķīgos krāsnī ceptos kartupeļus. Lai izvairītos no liekvārdības, aprakstot pēc šīs receptes gatavoto kartupeļu garšas īpašības, manuprāt, pietiks ar faktu, ka manā virtuvē krāsnī ceptie kartupeļi vairs netiek gatavoti teju nekādā citā veidā.
Ir pavāri un ir Pavāri, ir receptes un ir Receptes. Manuprāt, šī ēdiena izcilās garšas noslēpums ir faktā, ka tajā ir apvienojušās abas kvalitātes: Pavārs ir radījis Recepti. Un kāda tad ir mana loma? Es vienkārši to pamanīju starp daudziem tūkstošiem citu un piekoriģēju pēc savas gaumes.
Nedaudz vēstures
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit