10. oktobris tiek atzīmēts kā Starptautiskā Putras diena, un par godu šim notikumam, līdz nedēļas beigām skolās bērni aktīvi "putringos" – piedalīsies putras lekcijās un aktīvi paši gatavos putras. Iedvesmojot jauniešus piedalīties šajās aktivitātēs, piedāvājam paplašināt redzesloku putru pasaulē.
Klasiska izvēle ir auzu pārslu putra, kas patiesi ir viena no spēcinošākajām un pilnvērtīgākajām maltītēm, taču ne visiem izdodas pagatavot tumīgu putru. Lai putra nebūtu gluma, nelej klāt papildu ūdeni, kad tā vārās. Vērtīgus ieteikumus, kā acumirklī nesabojāt sātīgo maltīti, uzzini šeit, kur atklāti knifiņi arī grūbu, prosas un rīsu putras vārīšanā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit