Gaļas sagatavošanas principu nevajadzētu mainīt – izvēlies svaigu, sārtu un skaistu atgriezumu, piemēram, kādu karbonādes gabaliņu. Iemarinē vai apbārsti ar garšvielām, svaigiem garšaugiem un eļļu, etiķi vai ko citu, kā esi iecerējis pēc receptes. Vienīgais, ko der ielāgot – nenogriez tauciņus. Tie cepšanas laikā izkusīs un veidos karamelizētu virskārtu ceptajai gaļai.
Lai gaļa būtu maigāka, pirms likšanas cepeškrāsnī to var nedaudz apbrūnināt uz pannas. To dari pavisam īsu laiku – apmēram minūti no katras puses, lai cūkgaļas gabaliņš būtu zeltaini brūns. Tad apbrūnināto gaļu liec cepešpannā un krāsnī iekšā.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit