Nebūs melots, apgalvojot, ka teju katrai ģimenei pūrā ir sava recepte, kura tiek nodota no paaudzes paaudzē kā vienīgā īstā un pareizā. Izlasot šo rakstu, kurš tapis sadarbībā ar Latvijas Nacionālā vēstures muzeja Etnogrāfijas nodaļas vadītāju Sanitu Stinkuli, uzzināsi sentēvu padomus kāpostu skābēšanā un izmantošanā.
Ja kārojas nobaudīt kraukšķīgus, mājās skābētus kāpostiņus, bet nav ne jausmas, kā pie tādiem tikt, nebēdā – process nav sarežģīts un ir pa spēkam katram, tomēr nenāks par ļaunu ņemt vērā pāris “Tasty” apkopotos knifiņus, kas nodrošinās izcilu gala rezultātu gan nelielā burkā, gan milzu toverī skābētiem kāpostiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit