No biezākām miziņām var pagatavot saldu našķi – ābolu čipsus. Ņem ābolu miziņas, apviļā tās nedaudz izkausētā sviestā un brūnā cukurā. Pēc tam izkārto uz cepešplāts, kas izklāta ar cepampapīru, un liec cepeškrāsnī cepties. Tas neaizņems ilgu laiku – 200°C karstā cepeškrāsnī miziņas cep aptuveni 12–15 minūtes, iesaka "Thekitchn". Pēc tam pagatavotos čipsus nedaudz atdzesē un ēd.
Ābolu miziņas vari izmantot arī tējas pagatavošanai – uzvāri ūdeni, ieliec krūzītē dažas miziņas, mazliet medu un kanēļa standziņu. Aplej ar ūdeni un ļauj tējai ievilkties. No zaļo ābolu miziņām tēja būs gaišāka, bet no sarkaniem āboliem – sārta.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit