Foto: Shutterstock
Lai gan varētu šķist, ka nav vienkāršāka ēdiena par daudzu iecienītajām kotletēm, ne vienmēr un ne visiem izdodas tās izcept sulīgas un gardas. To, ka kotletes ir visai kaprīzs ēdiens, var apliecināt ne viena vien pieredzējusi saimniece, jo, ja rīkosies neprasmīgi, tās padosies sausas, bezgaršīgas un nepievilcīgi pelēkas. Tādēļ ir pienācis laiks uzzināt, kas tad jāņem vērā, lai izceptu supersulīgas un mīkstas kotletes, kuras apskaustu pat tava vecmāmiņa.

Lai noskaidrotu, kā pagatavot sulīgas un garšīgas kotletes, kas nemaz nebūtu saplakušas un cietas, padomus smēlāmies no "Cālis" foruma, kurā kotlešu cepšanas noslēpumos dalījušās ēst gatavotājas. Ko tad tautas metodes iesaka?

Kādu gaļu izvēlēties

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!