Izmanto ne tikai cukuru
Gatavojot piparkūku mīklu mājās, noteikti der pievērst uzmanību tam, kāds saldinātājs tiks izmantots mīklas pagatavošanai. Protams, mīklai der visparastākais baltais cukurs. Bet garšīgāku efektu panāksi, ja izmantosi tumši brūno cukuru. Viens no trikiem, kā panākt, lai piparkūkas būtu īpaši tumšas un kraukšķīgas – piejaukt mīklai nedaudz melasi. Proporcionāli aizvieto nelielu daudzumu nepieciešamā cukura ar melasi, un panāksi to, ka piparkūkas nav pārlieku saldas, bet saglabā kraukšķīgumu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit