liellopa gaļas cepetis
Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka perfekti pagatavotam cepetim, kas vai kūst mutē, ir grūti pretoties. Tuvojoties svētkiem, daudzi ir ideālās receptes meklējumos, bet, ja esi nolēmis improvizēt, vienmēr par labu nāks kāds lietderīgs padoms, lai cepetis izdotos pat tad, ja gatavots tiek "pēc sajūtām".

Lai liellopa gaļas cepeti krāsnī pagatavotu patiešām garšīgu un lai tas nebūtu sauss, portāls "Cooking Light" atklājis trīs soļus, kas novedīs pie kārotā rezultāta. Pirmais – gaļa bagātīgi jāapber ar garšvielām un jāatdzesē, otrais – tā cepeškrāsnī jācep lēni, bet trešais – cepetis jāapbrūnina. Labākam iznākumam, talkā vari ņemt arī kādu ļoti izpalīdzīgu rīku – virtuves termometru, lai piefiksētu, vai gaļa patiešām ir gatava.

Garšvielas un atdzesēšana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!