Cūkgaļas cepetis ir viens no vieglākajiem un reizē arī sarežģītākajiem ēdieniem – jāzina ne mazums knifu, lai gaļa izdotos pietiekami mīksta, sulīga un viegli košļājama, jo nereti gadās, ka krāsnī gatavotā cepeša šķēles ir ar pelēcīgu nokrāsu un ļoti sausas. Kā novērst šo kļūmi, lai nākamreiz cepetis sanāktu perfekts?
Iepazīsties ar vērtīgiem "Rīgas miesnieka" speciālistu un portāla "Cālis" virtuves foruma saimnieču padomiem, kas noderēs, ja svētkos iecerēts celt galdā sulīgu cūkgaļas cepeti ar zeltainu garoziņu. Un, pats galvenais, nesteidzies – labāk ielej glāzi vīna un izbaudi relaksējošo gatavošanas procesu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit