Šim darbiņam tev vajadzēs tik vien, kā asu nazi, virtuves dēlīti un pašus augļus. Sāc ar augļa abu galu nogriešanu – apmēram puscentimetru biezu mizas šķēli atgriez ar nazi. Tad nosēdini augli, lai tas turētos vertikāli un turpini ar nazi griezt miziņu visapkārt auglim. Griez tā, lai tiktu nogriezta miza ar visu balto mizas mīkstumu.
Pēc tam, kad auglim nogriezta miziņa, ķeries pie daiviņu izgriešanas. Ar nazi veic iegriezumus līdz ar daiviņu atdalošo membrānu. Un tā, līdz visas daiviņas apkārt auglim izgrieztas. Protams, tu augli vari izlobīt tāpat, atstājot membrānas, bet tās nav visai gardas un salātos vai brokastu putrā neizskatīsies pievilcīgi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit