Kā pagatavot ideāli kraukšķīgu mīklas 'mētelīti' dažādu produktu fritēšanai
Foto: Shutterstock
Kraukšķīgā mīklas "mētelītī" fritēti produkti ir bezgala gardi, turklāt šāda maltīte ir īsts pārsteigums gan lieliem, gan maziem kārumniekiem, liekot minēt, kas tad slēpjas aiz zeltainās mīklas garoziņas, jo aiz tās iespējams "noslēpt" gan vistu, gan zivis, jūras veltes, dārzeņus, sēnes, sieru un pat augļus.

Prasmīgi pagatavota mīkla veido zeltainu un patīkami kraukšķīgu garoziņu, tai pat laikā saglabājot produkta sulīgumu un uzturvērtību. Savukārt, rīkojoties nemākulīgi, mīkla var padoties pārāk blīva un gumijota vai – gluži pretēji – pārāk šķidra, lai pietiekoši aizsargātu no eļļas fritējamo produktu.

Tādēļ ir laiks noskaidrot portāla "Kitchenmag" un "Tasty" ieteikumus, kā pareizi pagatavot izcili gardu mīklas panējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!