Kas īpašs vācu pankūkā? Pēc izcepšanas tā ir izteikti pufīga un pacēlusies, bet pēc izņemšanas no krāsns ātri vien saplok tā, lai lielās pankūkas vidu varētu apkaisīt ar pūdercukuru un ogām. Arī pagatavošana ir visai netradicionāla – pankūku mīkla ir ļoti šķidra, gluži kā plānajām pankūkām. To cep čuguna vai biezā metāla pannā, ko pēc tam ievieto cepeškrāsnī, lai panāktu pufīgumu. Kad gatava, vienu lielo pankūku pasniedz vairākiem ēdājiem, kuriem tad nākas to sagriezt un baudīt ar ievārījumu, sīrupu vai citām piedevām.
Pirmais solis – mīklas pagatavošana
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit