Izrādās, avokado var nogatavināt ne vien diennakts laikā, bet arī 10 minūtēs, ja vien zināms, kā to izdara. Tāpat vērts iegaumēt, kā šiem augļiem izņemt lielo sēklu bez īpašas piepūles un nomizot grubuļaino miziņu. Bet, ja tīk ēst arī ar acīm, tad vērts iemācīties avokado pasniegt kā skaistu, zaļu rozīti.
Jaunu garšu meklētājiem, kuri no avokado izmēģinājuši gandrīz visu, noderēs svaigas idejas to pagatavošanai. Vai zināji, ka avokado var marinēt, cept cepeškrāsnī, pārvērst gardā kūku krēmā un viltotajā šokolādes krēmā? Ja nē, tad noteikti vērts pamēģināt!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit