Foto: Shutterstock
Saldētava ir tavs labākais draugs, ja vēlies saimniekot taupīgi. Bet ir daži priekšnosacījumi, kas jāievēro, lai, atkausējot saldētus produktus, nemainītos to garša un konsistence. Piemēram, ja vēlies pagatavot lielāku daudzumu zupas un daļu viruma sasaldēt, jau zupu gatavojot būtu ieteicams ņemt vērā pāris knifiņus. Tad kādā nevaļīgākā darbdienas vakarā atliks vien zupu atkausēt, ātri pabarojot ģimeni un aiztaupot sev laikietilpīgo zupas gatavošanas procesu.

Šajā rakstā uzzināsi septiņus noderīgus "Tasty" un "Eatingwell" padomus, kā pareizi sasaldēt zupu, lai tā pēc atkausēšana garšotu kā tikko gatavota.

Atdzesē zupu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!