Vispirms nepieciešams sākt ar piemērotu olu un piena/ūdens attiecību. Vienai porcijai pietiks, ja sakulsi divas olas un pievienosi tām 2–4 ēdamkarotes piena vai ūdens, neaizmirstot arī par garšvielām. Ar divām olām pietiks, lai omlete izceptos gana plāna un to būtu vieglāk pārlocīt, citādi biezākas omletes locījuma vietā var saplīst.
Kad sagatavota olu masa, parūpējies, lai gatavas būtu arī omletes pildījuma sastāvdaļas – sagriezti dārzeņi, sarīvēts siers, jau apceptas sēnes. Tā kā cepšanas laikā būs jārīkojas ļoti veikli, tev nebūs laika paralēli vēl griezt tomātus gabaliņos un sakapāt garšaugus, tāpēc visu sagatavo laikus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit