Laika gaitā "Tasty" esam aprakstījuši daudzas virtuves gudrības, un piena produktu gatavošanai varētu veltīt pat atsevišķu sadaļu. Tāpēc laiks iedvesmoties un izvilkt padomus no pūra lādes, lai pagatavotu visgardāko sviestiņu, kausēto sieru vai pat jogurtu. Turklāt procesu ātrāku padarīs virtuvē esošie palīgi – blenderi, mikseri un citi gadžeti, bez kā ikdiena nav iedomājama.
Pārsteidzoši, bet sviesta pagatavošanai neko citu bez "otrā svaiguma" saldā krējuma nevajadzēs. Bet kausēto sieru vari pagatavot 10 minūtēs, ja vien mājās ir biezpiens un citas vajadzīgās sastāvdaļas. Pamēģini!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit