Pirms gatavošanas, pārliecinies, ka iegādātajai brokoļa galviņai nav redzamu dzeltenu vai brūnu pleķu, kas varētu liecināt par bojāšanos. Kātiņam jābūt stingram, bet "ziedkopām" – tumši zaļām un pārlieku neizplaukušām. Ja brokoli negatavo uzreiz, to droši var glabāt ledusskapja dārzeņu atvilktnē pat nedēļu, norāda "Thekitchn".
Gatavošanai var izmantot gan brokoļu "ziedus", gan kātiņus. Tā kā kātiņi ir diezgan cieti, tos ieteicams sagriezt sīkākos gabaliņos, lai tie pagatavotos tikpat ātri, cik pārējās daļas. Vienīgais, ko maltītēm nepievieno, ir resnais brokoļa galviņas kacens – to vienkārši nogriež.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit