Lai pagatavotu ideāli gardus pelmeņus – sulīgus, ar zeltaini brūnu un kraukšķīgu garoziņu, tev būs nepieciešama vien panna ar vāku, eļļa, sāls, pipari un, protams, saldēti pelmeņi.
Pannā ielej tik daudz cepšanai paredzētas eļļas, piemēram, kukurūzas, – lai tā pārklātu visu pannas virsmu, bet ne vairāk. Bieži vien kļūda tiek pieļauta, cepot pelmeņus pārāk lielā eļļas daudzumā. Šādā gadījumā tie no ārpuses ātri vien iegūst kraukšķīgu un pievilcīgi brūnu garoziņu, bet iekšpusē paliek jēli. Savukārt, mēģinot tos cept ilgāk, pelmeņu mīklas apvalks piedeg un pārogļojas, tādēļ šoreiz rīkojies citādi.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit