konservēts tuncis
Foto: Shutterstock
Bundžiņa konservēta tunča ledusskapī allaž radīs iespēju pagatavot visdažādākās maltītes, sākot no uzkodām, beidzot ar sātīgiem pamatēdieniem. Tā kā veikalu plauktos atrodams gan tuncis savā sulā, gan eļļā, ne viens vien izmisīgi prātuļo, kuru gan ņemt un kurš konkrētam ēdienam būs piemērotāks. Tad nu ''Tasty'' nāk talkā ar padomiem un idejām, kā gardi likt lietā iegādāto bundžiņas saturu jeb kuru labāk izvēlēties nebaltām dienām.

Tuncis savā sulā

Šis produkts būs universāla izvēle, kas derēs gan salātiem, gan picas pildījumam. Ja vēlies izvairīties no liekām sastāvdaļām, tad tuncis savā sulā būs piemērotāks pirkums, jo visbiežāk tā sastāvā nav daudz lieku piedevu, turpretim mērcēs un eļļās nopērkamie būs pievienotām vielām bagātāki, turklāt eļļa piešķir tuncim papildu garšu. Ja vēlies izjust izteiktu tunča garša, noteikti izvēlies to konservētu savā sulā, turklāt visbiežāk savā sulā konservētie ir lielākos gabalos, un ēdieniem, kur tas nepieciešams, izvēlies šo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!