Piemēram, ja zini, ka sestdienā vai svētdienā vēlies cept vai grilēt kārtīgu liellopa, cūkas vai jēra gaļas gabalu, ar ko pietiktu visai ģimenei, iegādājies to jau piektdien. Vēlies noskaidrot, kādēļ? Izlasi šo padomrakstu, kas atklāj biežāk pieļautās kļūdas, gatavojot brangāka izmēra gaļas gabalus.
Domājot, ka kvalitatīvs gaļas gabals vien jau garantē ēdiena izdošanos, tu maldies, jo par to ir atbilstoši jāparūpējas. Gaļa jāizņem no ledusskapja vismaz 15–30 minūtes pirms cepšanas, jo gaļa, kas sasniegusi istabas temperatūru, cepsies daudz vienmērīgāk.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit