Šim darbiņam laikus sagatavo kā produktus, tā piederumus. Vari izmantot gan visvienkāršākās metāla karotītes, gan vienreizējās koka vai stingras plastmasas karotītes. Ja šokolādi vēlies patiešām izteiktu, vajadzēs arī silikona vai cita materiāla formiņu, no kuras pēc tam viegli varētu izņemt karotīti ar sacietējušo šokolādi.
Šokolādes pagatavošanai par pamatu izvēlies stipru tumšo šokolādi. Tajā vajadzēs iemaisīt arī dažas ēdamkarotes kakao pulvera, lai karstā dzēriena garša būtu izteiksmīgāka. Bet patīkamākai garšai noderēs arī garšvielas, piemēram, kanēlis, čili pulveris, kāda šķipsna sāls, sarīvēts ingvers vai ingvera pulveris, muskatrieksts un arī pūdercukurs, kas dzērienu padarīs mazliet saldāku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit