No tiem uzzināsi to, kā izvārīt suši rīsus tā, lai tie būtu izcili gardi un nesanāktu irdeni. Tāpat mājās vari iemācīties arī pagatavot marinēto ingveru – neatņemamu suši maltītes sastāvdaļu, kas domāta tam, lai starp suši gabaliņu ēšanu atsvaidzinātu garšu un labāk izjustu katru garšas niansi. Tāpat pie reizes vari palasīt vairāk par japāņu grezno virtuvi un iedvesmoties, pirms suši rullīši vēl tiek celti galdā.
Bet, ja vajag redzēt, kā suši tiek rullēti, lai būtu uzskatāms piemērs – iedvesmojies no šefpavāra Endija Bērziņa video. Taču vispamatīgāko suši gatavošanas mākslas aprakstu iegūsi, ja sekosi norādēm soli pa solim. Tev noteikti izdosies gardi!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit