Viens no pamatprincipiem, kas jāatceras, gatavojot biezās pankūkas – sausās sastāvdaļas sajauc atsevišķi no mitrajām. Tāpēc, ja mīklu gatavo no piena, kefīra vai paniņām, olām, sviesta, miltiem, cukura, cepamā pulvera un kādas citas piedevas, miltus ar cepamo pulveri un sāli vienmēr sajauc atsevišķi. Vienīgais izņēmums ir cukurs – rezultāts būs gardāks, ja cukuru iemaisīsi piena produktu un olu masā.
Tāpat svarīgi ir ievērot mitro sastāvdaļu temperatūru. Tikko no ledusskapja izņemtas olas un piens vis nederēs tam, lai izceptu biezās pankūkas. Aukstas sastāvdaļas liek mīklai saplakt, norāda "Martha Stewart". Tāpēc biezo pankūku gatavošanai labāk izmantot istabas temperatūrā noturētas olas un piena produktus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit