Vēlā pavasarī un vasaras sākumā redīsi, protams, no dobēm pazūd tik strauji, ka tos īpaši uzglabāt nevajag. Bet tad, kad novērtējam katru buntīti, jāpadomā – kurš ledusskapja plauktiņš glabāšanai būs vispiemērotākais. Kad redīsi pārnesti mājās, tos nav ieteicams ilgstoši turēt istabas temperatūrā – redīsi ātrāk apvītīs un zaudēs kraukšķīgumu.
Vispirms redīsiem nogriez lapas un saknītes. Tos notīri un saliec kādā trauciņā, bet trauciņu – ledusskapja dārzeņu atvilktnē. Lapas nepieciešams nogriezt, jo tās "izvilina" no dārzeņa tajā esošo mitrumu, liekot redīsiem apvīt, norāda "Stilltasty.com". Šādi uzglabāti redīsi saglabāsies kraukšķīgi aptuveni 3–4 dienas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit