karstmaizes uzkodas
Foto: Shutterstock
Karstmaize var būt ne vien sātīga brokastu maltīte vai uzkoda kādā ballītē, bet arī garšīgs veids, kā ātri remdēt izsalkumu. Un to pagatavošana ne vienmēr nozīmē cepeškrāsns ieslēgšanu – līdzvērtīgu maizīti var pagatavot arī uz pannas. Taču, lai rezultāts būtu ideāls, vērts ielāgot dažus knifus.

Par ideālu karstmaizi padara ne vien izvēlētā maizīte un siera daudzums, bet tieši sastāvdaļu veids un sakārtošana vienā maltītē. Garšīgu karstmaizi var pagatavot gan no visparastākās tostermaizes, gan pilngraudu maizes šķēlītēm. Turklāt nevajadzētu aprobežoties vien ar Krievijas siera šķēlēm – ir tik daudz siera šķirņu, ko vērts pamēģināt. Tāpēc laiks šķetināt karstmaizes anatomiju.

Cept cepeškrāsnī vai gatavot uz pannas?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!