Katras zupas pamats ir nevis recepte, kas izklāsta gatavošanas gaitu, bet gan sastāvdaļas. Neviena zupa nebūtu pilnīga bez šķidruma – ūdens, kas vārīšanas laikā kļūst par gardu buljoniņu. Tāpēc vien ir vērts iemācīties, kā gatavot dārzeņu, gaļas, zivju un citus buljonus. Kad pamats ir, jāķeras pie nākamajiem soļiem – jāzina, kad katlā bērt kuru dārzeni, kā uzfrišināt zupas garšu un, galu galā, kā noglabāt lieku porciju vēlākam. Smelies iedvesmu un ķeries pie savas zupas vārīšanas!
Ideālā buljona gatavošana – kādus produktus izmantot gardam rezultātam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit