Pasta viennozīmīgi ir daudzi ikdienas sabiedrotais, un labi, ka tās veidi ir tik daudz, jo tad maltītes nešķiet tik vienmuļas un gardēžiem apnicīgas. Ja bieži esi prātojis, ka derētu dažādot ēdienkarti ar gliemežu formas makaroniem, bet vienmēr atturējusi neziņa, kā tad tos pareizi gatavot un ar ko pildīt, ''Tasty'' nāk talkā ar idejām.
Šī pasta jeb makaroni, tāpat kā cita veida, iepriekš jānovāra. Ja pildīsi gliemežu pastu uzreiz un cepsi tāpat – diez ko labi nesanāks. Pasta būs pacieta un malas apdegs. Var to nevārīt vienīgi tad, ja pildījums un mērce pilnībā nosegs lielos makaronus no visām pusēm. Savukārt vārīšanā jāņem vērā tas, ka vajag labi daudz ūdens, tātad – lielu katlu. Ūdenim noteikti pievieno sāli un ik pa brīdim apmaisi, lai gliemeži saglabāto glīto formu. Vārīšanas ilgums katram pastas veidam un receptei var atšķirties, taču, ja gatavo sacepumu, tā nav jāizvāra pilnībā, bet tik daudz, lai vidusdaļā būtu nedaudz cieta, citādi sautējoties viss pārvērtīsies putrā un izjuks konsistence. Kad gliemežu pasta novārīta, nosmel karsto ūdeni un noskalo ar aukstu ūdeni, lai tie nesalīp.