steiks gaļa
Foto: Shutterstock
Līdz ar pavasara iestāšanos aizvien aktuālāks kļūst jautājums par to, kad tad īsti iekurt grilu un pagatavot pirmo grilētās gaļas porciju šosezon. Ja izvēle kritusi par labu kārtīgam steikam, tad vērts uzspodrināt zināšanas ne tikai par to, kā steiku pareizi gatavot, bet arī to, kādu gaļu izvēlēties.

Steika gatavošana ir īpašs process, kurā nepieciešamas nelielas zināšanas, lai to pagatavotu perfektu, norāda specializētā steiku veikala-studijas "Steak Supply" miesnieki. Lūk, steiku pazinēju un gatavošanas lietpratēju padomi, kā pareizi izvēlēties, pagatavot un pasniegt nogatavinātu (dry aged) steiku tā, lai tas sniedz patiesu baudījumu garšas kārpiņām pat vislielākajam gardēdim!

Kam pievērst uzmanību, izvēloties gaļu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!