Ja esi atradis īsto marinādes formulu, kas vienmēr nodrošina perfektu gaļu – apsveicam, tu esi uz īstā ceļa! Bet, ja vēlies paeksperimentēt ar sastāvdaļām un marinādes veidiem, vērts receptē ieviest ko jaunu. Lūk, desmit sastāvdaļas, kas palīdzēs gaļas gabaliņiem kļūt maigākiem, iedvesmojoties no portāla "The Daily Meal".
Alus – ja nav žēl miestiņa, tad kādu drusku var atlicināt gaļas marinēšanai. Neatkarīgi no tā, vai marinē steikus vai kādus citus gaļas gabaliņus, alū tos liec stundu pirms gatavošanas. Tas būs pietiekams laiks, lai gaļa uzņemtu alus garšu, bet pats alus padarītu to maigāku.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit