sarkanvīns, steiks, vakariņas
Foto: Shutterstock
Pudeli vīna būtu ieteicams turēt virtuves garšvielu plauktiņa krājumos, jo, prātīgos daudzumos pievienots, tas uzlabo daudzu ēdienu garšu, turklāt gatavošanas laikā alkohols izgaro. Vīnu ierasts pievienot gan saldajām un sāļajām mērcēm, gan sutinot tajā gaļu vai, piemēram, bumbierus, kā arī gatavojot paelju, risoto un, it īpaši, zivju un jūras velšu ēdienus. Bet, vai tu zini, kādu vīnu izvēlēties ēdiena gatavošanai, kā arī to, cik daudz un kurā brīdī to pievienot?

Pārlapojot žurnāla "Ievas virtuve" 2011. gada marta numuru un "Tasty" padomu arhīvus, atradām atbildes uz šiem daudzus interesējošiem jautājumiem.

Cik daudz vīna pievienot ēdienam?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!