Tiem, kas iecienījuši atsevišķās garšvielas, piemēram, oregano, kurkumu, koriandru un citas, vienmēr plauktiņš būs pilns ar paciņām, kur smaržīgās zālītes un pipargraudi paslēpti. Reizēm, kad recepte pieprasa konkrētu maisījumu, noderēs šis nelielais portāla "Greatist" špikeris, kas pateiks priekšā, kādas garšvielas katrā no visbiežāk nepieciešamajiem maisījumiem paslēptas!
Itāliešu garšviela – baziliks, ķiploku pulveris, sīpolu pulveris, oregano un pētersīļi. Itālijas virtuvei raksturīgi izmantot visdažādākos garšaugus, bet maisījumos tie izpildās kaltētā veidā. Veikli var pagatavot garšvielu maisījumu, sajaucot tējkaroti kaltēta oregano, bazilika un pētersīļu, kam pievienots pa šķipsnai no sīpolu un ķiploku pulveriem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit