Kā norāda špikeris, nūdelēm derēs vieglas mērces, spageti draudzēsies ar olīveļļas mērcēm, bet izteikti biezie makaroni (linguine, tagliatelle) vislabāk garšos ar sātīgajām dārzeņu un gaļas mērcēm. Ātrās maltītēs to var papildināt ar svaigo bazilika pesto. Ja gribas ko pavasarīgāku, tad īstais variants būs "primavera" mērce. Bet, ja mājas gardēžu vidū iecienīta absolūta itāliešu restorānu klasika, tad vērts apgūt "Alfredo" mērces pagatavošanu. Svarīgākais, ko der atcerēties – vērts sekot gan pagatavošanas gaitas instrukcijām, gan mazliet improvizēt. Jo visgardākā būs tā maltīte, kurā ielikta mīlestība pret ēst gatavošanu!
Alfredo mērce – piedeva pastai, kas to padara īpaši krēmīgu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit