Pirms gatavošanas pārliecinies, lai vistas filejas būtu vienāda biezuma, Ja nepieciešams, nedaudz saplacini, izmantojot gaļas āmuriņa plakano pusi. Gatavošanai izmanto cepamtrauku, bet visu maģiju paveiks vienkārša cepampapīra sloksne, kas ieziesta ar sviestu, norāda "Thekitchn". Cepamtrauku viegli iesmērē ar sviestu vai iezdied ar eļļu, tad tajā saliec 3–4 vistas krūtiņas.
Kad gaļa ir traukā, pārkaisi to ar jūras sāli, pipariem un citām garšvielām. Noteikti izmanto arī svaigos garšaugus, kas gaļai piešķirs izteiksmīgu aromātu, piemēram, pētersīļu, koriandra, rozmarīna un timiāna zariņus. Starp gaļas gabaliem liec arī daiviņās sagrieztu citronu, apelsīnu vai laimu – citrusi cepšanas laikā iztvaikos, mitrinot gaļu, kā arī piešķirs vistai patīkamu garšu bez iepriekšējas marinēšanas.