Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

Katru gadu, tuvojoties Lieldienām, interneta plašumos steidzam meklēt interesantus olu krāsošanas veidus, lai tieši mūsu veikums būtu košākais, krāsainākais un visu apbrīnotākais. Noderīgu ideju meklējumos, nolēmām uzrunāt garšīgā kulinārijas bloga "Gards ka nenoēsties!" saimnieci, kura "Tasty.lv" atklāja, ka jau sešus septiņus gadus olas krāsojot tikai dabīgā veidā – sarkanajos kāpostos, kurkumā, bietēs, karkades tējā, spinātos un vecajās, labajās sīpolu mizās. Uzzinājām vairākus mazāk ierastus, izmēģināšanas vērtus olu krāsošanas paņēmienus un divus no tiem nolēmām atklāt arī mūsu uzticamajiem lasītājiem.

Pirmā olu krāsošanas tehnika būs īsti piemērota tiem, kam gribas mājiniekus iepriecināt ar spilgtāku svētku galda akcentu. Šādi tu ar vienu rokas mājienu piešķirsi Lieldienu mielasta galdam košāku un saulaināku noskaņu, jo meteriologu prognozētie laikapstākļi svētku dienām ir visai svārstīgi un ne pārāk iepriecinoši.

Foto: (c) Gards, ka nenoēsties

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!