Tā kā šis Lieldienu tematikas gardums sastāv no trīs atsevišķiem komponentiem, plāno gatavošanas secību, sākot ar ilgāko darbiņu. Tajā laikā varēsi paveikt pārējos soļus un gatavos mafinus salikt kopā krietni vien ātrāk. Tāpat apbruņojies ar nedaudz izkausētu šokolādi, oranžo pārtikas krāsvielu un divām otiņām, lai bezē cālēni varētu iegūt sejiņas.
Pirmais solis – bezē gatavošana. Tā kā bezē cepumi krāsnī ir ilgi jākaltē, tad šo paveic pirmo. Gatavo pēc receptes bezē cepumu lāsītes, kas gatavotas no stingri saputota olbaltuma un cukura. Lāsītes spied ar konditorejas maisiņa un vienkārša uzgaļa palīdzību. Krāsnī bezē cepumus cep 100°–120°C, lai tie nesadegtu, būtu gaiši un stingri. Tas var aizņemt pat divas stundas. Slinkākajiem, protams, iesakām nopirkt veikalā jau gatavas bezē cepumu lāsītes, aiztaupot sev dažas stundas.