kraukšķīgi vistas stilbiņi
Foto: Shutterstock
Krāsnī cepti un sulīgi vistu stilbiņi paši par sevi ir īstens gardums, kas no šķīvjiem pazūd vienā mirklī. Taču, ja tie vēl apviļāti kraukšķīgā mētelītī un novārīti eļļā, maltīte iegūst vēl jo labāku garšu. Ja vēl neesi sadūšojies šo gardumu mājās pagatavot pats, tad noderēs dažas viltības, kas gatavošanu padarīs vieglāku!

Pērc stilbiņus. Protams, kraukšķīgi var pagatavot jebkuru vistas daļu, ne tikai stilbiņus, tomēr pieredze rāda, ka stilbiņus ēst ir visvienkāršāk un ērtāk. Turklāt stilbiņi gatavosies krietni vien ātrāk, nekā kājiņas ar šķiņķīšu daļu.

Noturi vistas stilbiņus sālī. Iesālīšana pirms gatavošanas palīdzēs stilbiņiem būt sulīgiem. Aptuveni pusstundu pirms gatavošanas stilbiņus apkaisi un ierīvē ar jūras sāli, iesaka "Thekitchn".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!